Σαλαώρα Ευγενία του Παύλου


1558

Γεννήθηκε το 1979 στο Κορωπί, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα. Η καταγωγή  της, από την πλευρά του πατέρα της, Παύλου Σαλαώρα (επί σειρά ετών, δάσκαλου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου) είναι  από την Ήπειρο και από την πλευρά της μητέρας της, Ελένης Ντούνη,  από το Κορωπί.  Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καλούδη έχει μια 6χρονη κόρη, την Ελπίδα.

Σπουδές : Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο Κορωπίου). Συνέχισε τις σπουδές μου σε Ι.Ι.Ε.Κ. στον τομέα της αισθητικής.

Επάγγελμα : Αισθητικός. Ένα σημαντικό κεφάλαιο στην εργασιακή της  σταδιοδρομία υπήρξε και η Ολυμπιακή Αεροπορία όπου εργάστηκε στον Τομέα Εκπαίδευσης Ιπτάμενου Προσωπικού.

Αυτοδιοικητική δράση :

Σε δήλωσή της επισημαίνει : «Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Δημήτρη Κιούση και να συμμετάσχω για πρώτη φορά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση στον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «ΚΟΡΩΠΙ- ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», γιατί είμαι ένας νέος άνθρωπος που αγωνιά για τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνει ο τόπος μου, και η χώρα, αλλά και που οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι αναλαμβάνουν τα ηνία, βασιζόμενοι στην εμπειρία των μεγαλυτέρων, δίνοντας όμως ώθηση με τη νεανική ορμή και την όρεξη για δουλειά για το καλό του τόπου μας. Επιθυμεί να προσθέσει με τη σειρά της «ένα λιθαράκι στο όραμα για μια καλύτερη πόλη, ένα καλύτερο Κορωπί».

Επικοινωνία :

Τηλ.: 6937 662 343

Email: saleugenia@yahoo.gr

Facebook : Eugenia Salaora