Μάλλιου Αδαμαντία του Αναστασίου


ΜΑΛΛΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Μάλλιου Αδαμαντία του Αναστασίου

 

Γεννήθηκε το 1982 και ζει μόνιμα στο Κορωπί. Είναι κόρη του Αναστάσιου Μάλλιου, επιχειρηματία και της Σοφίας Τσουκάτου-Μάλλιου, διευθύντριας Ωδείου στο Κορωπί.

Σπουδές: Αποφοίτησε από το Λύκειο Κορωπίου και είναι πτυχιούχος του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών Οικονομικής κατεύθυνσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τελείωσε το μακροχρόνιο Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα  «Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο» με εμβάθυνση στον τομέα Διεθνής Οικονομική και Χρηματοοικονομική (Πανεπιστημίου Αιγαίου). Επίσης, έχει σπουδάσει κλασική κιθάρα στο Αλκυόνειο Ωδείο Κορωπίου και γνωρίζει καλά την Αγγλική, Γερμανική, Τουρκική και Σερβική γλώσσα.

Επάγγελμα : Οικονομολόγος. Εργάζεται  σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία.

Κοινωνική και Αυτοδιοικητική  Δράση :

Έχει διατελέσει μέλος και στέλεχος του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών (ΣΕΟ) καθώς και σε άλλα σωματεία και οργανώσεις της Κοινωνίας Πολιτών. Την περίοδο 2007-2010 ήταν μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου εκπροσωπώντας τη δημοτική αντιπολίτευση «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα». Συμμετείχε για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές το 2006 με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα». Εξελέγη δημοτική σύμβουλος  στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 με το «Κορωπί -Νέο Ξεκίνημα». Είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Σφηττός και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κρωπίας

 

 

Επικοινωνία:

Τηλ.: 6977 60 44 65

Ε-mail: admalliou@gmail.com

Facebook : Malliou Amanda