Γιαννάκος Νικόλαος του Κωνσταντίνου


ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γιαννάκος Νικόλαος του Κωνσταντίνου

 

Γεννήθηκε στο Κορωπί το 1977, γιός του Κωνσταντίνου Γιαννάκου και της Ελένης Γούλα. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Απαλοπούλου, οικονομολόγο – υπάλληλο του Υπουργείου Εσωτερικών και έχουν μια κόρη.

 

Σπουδές : Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

Επάγγελμα : Πολιτικός Μηχανικός. Από το 2008 διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Κορωπί. Υπήρξε τεχνικός σύμβουλος στην ΠΟΜΙΔΑ και είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) με ενεργό ρόλο.

 

Αυτοδιοικητική Δράση : Συμμετείχε για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές, τον  Νοέμβριο του  2010, και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Κορωπί -Νέο Ξεκίνημα». Από το 2011 είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κρωπίας. Το 2013 διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ Σφηττός. Παράλληλα εργάστηκε σε όλες τις αναθέσεις καθηκόντων από τον Δήμαρχο Κρωπίας όπως, το Κυκλοφοριακό, το Ρυθμιστικό, τα Πολεοδομικά, τις Κατασκευές καθώς και στην οργάνωση και ανάπτυξη θεσμών κοινωνικών δομών, (μέλος στη Δημοτική Επιτροπή Υγείας, οργάνωση κοινωνικής βοήθειας κα.).Είναι υπεύθυνος της ομάδας εθελοντών αρχιτεκτόνων Κορωπίου.

 

Επικοινωνία:

Τηλ.: 6944 38 61 14

E-mail : nik8gian@yahoo.gr

Facebook : Nίκος Γιαννάκος, Νikos Giannakos