ΛΕΒΑΝΤΕΖΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ)


levadezos

ΛΕΒΑΝΤΕΖΟΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κορωπί, είμαι 41 ετών παντρεμένος με την Δήμητρα Χατζή το γένος Ντούνη και πατέρας δύο παιδιών. Ο πατέρας μου είναι ο Θεόδωρος Λεβαντέζος από την Αγιάσο της Λέσβου και η μητέρα μου είναι η Κωνσταντίνα Λάμπρου από το Κορωπί.

Είμαι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου σχολής δομικών έργων και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό κλάδο με κύριο αντικείμενο τα ιδιωτικά έργα.Απ’ τα παιδικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο στις ομάδες του Κορωπίου. Όταν αποσύρθηκα από την ενεργό δράση και λόγω της μεγάλης μου αγάπης για το Κορωπί, ανέλαβα θέσεις διοίκησης στις ομάδες της πόλης μας με αποκορύφωμα την ανάληψη της προεδρίας της Δόξας Κορωπίου για πολλά χρόνια και την αντιπροεδρία του Α.Ο.Κορωπίου.

Όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα διοικητικά των ομάδων και της εμπειρίας μου στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, μαζί με την αγάπη για τον τόπο μου, με έκαναν να θέλω να προσφέρω στο πλευρό του δήμαρχου Δημήτριου Κιούση τις υπηρεσίες μου για το κοινωνικό σύνολο και τους συμπολίτες, όχι μόνο στα αθλητικά δρώμενα αλλά και γενικότερα σε όλες τις εκφάνσεις της διαχείρισης του δήμου μας.

Επικοινωνία: 6977 220 407

E-mail: stratos.levadezos@yahoo.gr