ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


konstantaras

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΛΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

Ο Κωνσταντάρας Κωνσταντίνος κατάγεται και γεννήθηκε στο Κορωπί Ανατολικής Αττικής και είναι γιός του Ιατρού Πνευμονολόγου/Εντατικολόγου Βασίλειου Κωνσταντάρα και της Αμαλίας Ντούνη. Είναι Πολιτικός Επιστήμονας (Πανεπιστήμιο Κρήτης), Ιστορικός Ερευνητής – συγγραφέας, κάνει μεταπτυχιακό(master) στη Νεότερη Ελληνική & Ευρωπαϊκή ιστορία στο Neapolis University of Pafos, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια Δημόσιας Διοίκησης. Στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 εκλέχθηκε σε ηλικία 24 ετών Δημοτικός Σύμβουλος Κορωπίου με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη, «ΚΟΡΩΠΙ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» του Δημάρχου Δημητρίου Κιούση η οποία κέρδισε τις δημοτικές εκλογές. Είναι από το 2014 μέχρι σήμερα, τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κρωπίας.Έχει συγγράψει τα εξής ιστορικά βιβλία: «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ βιογραφία», 2015, «Το άδοξο τέλος των Αγωνιστών του 1821», 2015, «Κρυφό Σχολειό και η προσφορά της Εκκλησίας στην Επανάσταση», 2016, «Τουρκικές σφαγές εναντίον των Ελλήνων κατά την Επανάσταση», 2016 και «ΠΡΟΣΩΠΑ 1821» 2019. Πολλά βιβλία του έχουν δημοσιευτεί στις πανελλαδικές εφημερίδες «ΕΣΤΙΑ» & «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Επίσης έχει αρθρογραφήσει σε τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες για θέματα πολιτικής, τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ για μικρό διάστημα υπήρξε σχολιαστής της επικαιρότητας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Συμμετέχει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κιούση στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με δήλωσή του, «πως ο καλός πολιτικός είναι εκείνος που παραδίδει την κατάσταση καλύτερα από ότι την παρέλαβε κάτι το οποίο πιστεύω πως και σε προσωπικό επίπεδο και ως συνδυασμός έχουμε πετύχε» και συνεχίζει, «Η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά εγγυάται το μέλλον του τόπου. Εγώ έχοντας την εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση τη τελευταία πενταετία, έχοντας την ίδια όρεξη και το μεράκι, την γνώση της δημόσιας διοίκησης, ως ΝΕΟΣ άνθρωπος είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες και να εκπροσωπήσω με επιτυχία και δυναμικότητα και πάλι τον τόπο μας. Στοχεύω στην ανάπτυξη, στην αλληλεγγύη, ονειρεύομαι έναν όμορφο και ασφαλή Τόπο! Επιλέγουμε την ενεργητική πολιτική και όχι την αδράνεια. Συμμετέχουμε, παλεύουμε, κερδίζουμε!»

 

Επικοινωνία :

Τηλ.:6986 35 26 89

Ε-mail: konstantarask@yahoo.com

Blog:  konstantaras-koropi.gr

Facebook: Κωνσταντάρας Κωνσταντίνος