ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


magganas

ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Γεννήθηκε στο Κορωπί το 1972 όπου και ζει μόνιμα. Είναι γιός του Γεωργίου Μαγγανά και της Άννας Μίχα. Είναι παντρεμένος με την Γιούλη Κουσιά Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχουν μία κόρη. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2002 εργάζεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τομέα ευθύνης του την οργάνωση του Μαζικού Αθλητισμού Πανελλαδικά, επίσης ασχολείται ενεργά από το 1994 με τον χώρο της Αντισφαίρισης ως προπονητής σε παιδικά και αγωνιστικά τμήματα με πολλές επιτυχίες. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Μέλος σε πολλές Επιτροπές στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μέλος Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού «Ελλάδα σε Κίνηση» Συντονιστής της οργάνωσης του συνεδρίου «Ανάπτυξη του Μαζικού Αθλητισμού στις Τοπικές Κοινωνίες».

Συμμετέχει στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με σκοπό την :

  • Αναβάθμιση όλων των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών και δημιουργίας νέων. Οι χώροι άθλησης πρέπει να είναι σύγχρονοι και ολοκληρωμένοι για την ψυχαγωγία όλων των δημοτών.
  • Οργάνωση σημαντικών δράσεων που θα έχουν ως στόχο την πλήρη εκμετάλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και αξιοποίηση για δράσεις αθλητισμού και άσκησης των φυσικών μέσων και χώρων, όπως: πάρκα, δρόμοι, σχολικές εγκαταστάσεις. Ώστε να δίνονται ευκαιρίες συμμετοχής για όλους, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, κοινωνική και οικονομική κατάσταση κ.α.
  • Ύπαρξη «συνέχειας» από την προσχολική κινητική δραστηριότητα και τη σχολική φυσική αγωγή, έως την άσκηση και κίνηση στην τρίτη ηλικία,
  • Οργανωμένη παροχή υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρίες, σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και σε άτομα με χρόνιες παθήσεις,
  • Αξιοποίηση όλων των οργανωμένων χώρων ή πεζόδρομων και προγράμματα για όλες τις ηλικίες με φυσικές και αθλητικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ορειβασία, ορεινή ποδηλασία, προσανατολισμός… με έμφαση στη σύνδεση των προγραμμάτων άθλησης με την περιβαλλοντική αγωγή και άλλες οικολογικές δραστηριότητες.
  • Τέλος ενίσχυση και υποστήριξη όλων των αθλητικών συλλόγων έτσι ώστε να πρωταγωνιστούν παντού. Το Κορωπί πρέπει και μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής και στον Αθλητισμό.

 

Επικοινωνία : Κιν. 6932  49 28 82

E-mail: amagganas1972@gmail.com

FB: Απόστολος Μαγγανάς