ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Ν. Κιούσης, ως Πρόεδρος του Σ.Τ.Ο. Δήμου Κρωπίας, συγκάλεσε άμεσα Σ.Τ.Ο. για το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε στο 27ο προς 28ο χλμ της Λεωφόρου μεταξύ Κορωπίου και Μαρκοπούλου (Λεωφόρος Λαυρίου).

Στο συμβάν παρευρέθηκαν: o Αττικάρχης Υποστράτηγος κ. Σπαής, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Ανατολικής Αττικής κ. Χιώνης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Κορωπίου κος Χάλαρης. Από την Αστυνομία ο Αστυνομικός Δ/ντής Ν/Α Αττικής κος Δουκάκης, ο Διοικητής Τροχαίας Κερατέας και πολλοί αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. Επίσης ενημερώθηκε το Κ.Υ. Κορωπίου προκειμένου να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κρωπίας ήταν παρούσα από την πρώτη στιγμή με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κο Θοδωρή Γρίβα και ενημέρωσε τους κατοίκους και παρευρισκομένους σε επιχειρήσεις περιμετρικά και σε ακτίνα πεντακοσίων (500) μέτρων από το σημείο του δυστυχήματος για την απομάκρυνσή τους.

Ο Δήμος Κρωπίας συνέδραμε με φορτοεκφορτωτή, με μικρό και μεγάλο φορτηγό όχημα και επαρκές προσωπικό για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του δυστυχήματος.

Η Λεωφόρος θα παραμείνει κλειστή μέχρις ότου αρθεί η επικινδυνότητα για την περιοχή για την ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους.